Logopedie gaat ondanks Coronavirus door: online!

 In Corona, nieuws

Het Coronavirus zorgt voor steeds meer beperkingen in face-to-face contact tussen mensen. Dit heeft ook invloed op onze hulp aan u in logopediepraktijk Linquenda. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij met ingang van 16 maart 2020 logopedie-online aan. U of kind wordt op afstand behandeld middels videobellen.

Logopedie-online is toe te passen in veel situaties. Intakegesprekken kunnen op deze manier plaatsvinden, logopedische spelobservaties zijn mogelijk, bepaalde onderzoeken kunnen op deze manier gedaan worden en voor de logopedische behandelingen zijn talloze mogelijkheden aanwezig.

Wilt u gebruik maken van logopedie-online, dan heeft u een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon nodig en een internetverbinding. We plannen u in voor een afspraak en sturen u voorafgaand aan de afspraak een link via de mail. U klikt op de link in de mail om deel te gaan nemen aan de afspraak.

Vraagt u zich af of deze manier van werken ook voor u geschikt is, neem dan vooral contact  met ons op. We onderzoeken dan samen met u de mogelijkheden. In veel gevallen is er geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

Kijk voor meer informatie op de pagina Logopedie-online

Recent Posts