1263041_523628241051178_1614947645_o

Over ons

In praktijk Linquenda werken vier zelfstandig gevestigde logopedisten onder een dak samen.
We zijn een enthousiast team van collega’s dat elkaar in deskundigheid aanvult. We werken onderling nauw samen en delen regelmatig ervaring en werkwijze.  Ook zijn we actieve deelnemers van diverse kwaliteitskringen voor logopedisten.

Elke logopedist heeft haar eigen specialisme. Hierdoor bent u verzekerd van begeleiding door een deskundige en ervaren behandelaar. Of het nu gaat om uw klacht over stem- en spanningsklachten, slikken, (afwijkend mondgedrag) spraak, taal en gehoor. Het onderzoek, de behandeling en de advisering zijn altijd op maat.

Elke logopedist heeft met een aantal zorgverzekeraars een contract afgesloten. Kijk op de pagina Vergoeding wat dit voor u betekent.

De praktijk
Logopediepraktijk Linquenda is gevestigd in wijk ’Linquenda’. De praktijk bevindt zich naast de sporthal, tegenover de scholen: ‘Het Palet’ en ‘De Linq’. Voor de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Let op, dat het bij aan-en uitgaan van de scholen tijdelijk druk kan zijn op de parkeerplaats. In dat geval kan er ook op de parkeerplaats van de Hoogvliet geparkeerd worden (met parkeerschijf).

De praktijk is gelijkvloers. Bij binnenkomst mag u en/of uw kind plaatsnemen in de wachtkamer tot u gehaald wordt door de behandelend  logopedist. In de wachtkamer is voldoende lectuur aanwezig.

Aanmelden. De eerste stap naar logopedie.

Ons team

Hier vindt u ons!